6.8.2012 12:35

Θα ήταν πιο χρήσιμο

 
Το υπουργικό κοστούμι στον Κ. Μουσουρούλη τον απάλλαξε από το πιο βαρετό από όσα φόρεσε μέχρι στιγμής στην πολιτική διαδρομή του, εκείνο του δημοτικού συμβούλου. Ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι ο Κωστής αντιμετώπιζε ως αγγαρεία το συγκεκριμένο ρόλο του, για αυτό και επιχείρησε η αποχώρηση του να λάβει το χαρακτήρα που της έδωσε. Επίκληση στις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού του νησιού, ένα μοτίβο καθιερωμένο στις αναλήψεις ή παραδόσεις.
Αν βέβαια είχε το χρόνο, ο βουλευτής θα ήταν πολλαπλά πιο χρήσιμο για τον τόπο αν κατέθετε δημόσια, την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου, όσα … ο ίδιος είδε από τη συμμετοχή του σ’ αυτό. Να καυτηρίαζε τις αδυναμίες και να αναδείκνυε τα πιθανά προτερήματα. Επέλεξε να κλείσει τον κύκλο του με τον εύκολο δρόμο, όσοι βέβαια έχουν παραπανίσιες απαιτήσεις από αυτόν περίμεναν κάτι περισσότερο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ