21.3.2015 11:56

Τα ζαρζαβατικά του Σταύρου

Κυκλοφορεί με τη γραβάτα του και το σινιέ ντύσιμο του συνήθως, οπότε λογικά δεν υποπτεύεσαι ότι μπορεί να πιάνει αξίνα στο χέρι. Ο κήπος που βλέπετε, από τους πιο πρώιμους της χρονιάς από όσο ξέρω, ανήκει στο Στ. Μιχαηλίδη.

Το ‘ριξε στην αγροτιά ο Σταύρος, θα αναρωτηθούν κάποιοι. Όσοι δεν τον γνωρίζουν καλά, για να ξέρουν πως ως καλλιεργητής συμπεριφέρεται χρόνια τώρα, σχεδόν από την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε. Λίγες ντοματούλες, λίγα κολοκύθια και μελιτζάνες, έτσι για να ξέρει τι καταλήγει στο πιάτο του σπιτιού.

Ο αγροτικός οίστρος ωστόσο δεν απασχολεί μονομερώς τον πρώην υποψήφιο βουλευτή. Με την ευκαιρία επίσκεψης του στην Αθήνα ο Στ. Μιχαηλίδης είχε την ευκαιρία να συναντήσει κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και να ανταλλάξει απόψεις για το μέλλον της φιλελεύθερης παράταξης. Συγκαταλέγεται κι εκείνος μεταξύ όσων προσδοκούν σύντομες εξελίξεις.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ