27.3.2015 16:31

Τα περίμενε διαφορετικά

Σ’ άλλο ένα πρόσωπο δεν έχει καταφέρει να βρει το … κουμπί του ο Μαν. Βουρνούς. Ο Παν. Παππής δείχνει – και μάλλον είναι – εκτός κλίματος λοιπής δημοτικής ομάδας. Η «Πρωτοβουλία» είναι χωρισμένη σε όσους, λόγω του ρόλους τους, τρέχουν, και σε όσους έχουν επιλέξει, κυρίως για προσωπικούς – επαγγελματικούς λόγους, να έχουν μείνει σε δεύτερο πλάνο, στον πάγκο, όπως λένε στον αθλητισμό.

Ο Παππής έχω την εντύπωση ότι δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Έχει φυσικά τις δεσμεύσεις του, κυρίως την απόσταση που τον χωρίζει από το δημαρχείο, όμως δεν του έχει δοθεί και το κατάλληλο κίνητρο. Το οποίο μην το αναζητείτε, καλά και σώνει, ούτε στην αντιμισθία, ούτε στο οφίκιο.

Ο Παναγιώτης βρίσκεται γενικά εκτός κλίματος δημοτικής ομάδας περισσότερο γιατί κανείς δεν έχει επιδιώξει να τον εντάξει, αξιοποιώντας υπέρ του Δήμου πολλά θετικά που θα μπορούσε να προσφέρει και κυρίως τη διεύρυνση του κύκλου υποστηρικτών των δημοτικών προσπαθειών από έναν κόσμο που στη δημοτική αρχή θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμος. Αλλιώς περίμενε την ενσωμάτωση του στη δημοτική ομάδα, δεν τον εμπνέει η ατμόσφαιρα, όπως συνέβαινε στα Καρδάμυλα, και παραμένει σχεδόν αδιάφορος παρατηρητής, απλά συνεπής στο ρόλο του δημοτικού συμβούλου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ