30.6.2016 16:28

Τα αλλάζει τώρα ο Δήμος Χίου

«ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ»

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τη διάσταση απόψεων μεταξύ του Μ. Βουρνού και του Γ. Μπελέγρη για το ξήλωμα των υπόγειων κάδων ανακύκλωσης στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Μηνά επιχειρεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Χίου, λέγοντας ότι ουδέποτε ο Δήμαρχος «άδειασε» τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Στηρίζει μάλιστα αυτή την άποψη στο γεγονός ότι καμία απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη για τους υπόγειους κάδους στην περιοχή του Καρφά.

«Γίνονται σκέψεις και συζητήσεις για την αποτελεσματικότερη και πιο συμφέρουσα διαχείριση των απορριμμάτων, όχι μόνο στην περιοχή, αλλά στο σύνολο του Δήμου Χίου.

 Το μόνο μέλημα του αντιδημάρχου Γιώργου Μπελέγρη είναι το συμφέρον του δημότη. Γι’ αυτό, άλλωστε έγινε και η συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης: για να φθάνουν τα χρήματα από την ανακύκλωση στα ταμεία του Δήμου, δηλαδή στον δημότη, δηλαδή όλους εμάς και όχι, χωρίς κανέναν έλεγχο στα ταμεία μεμονωμένων ιδιωτών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, αγνοώντας ότι μία ημέρα πριν ο αντιδήμαρχος με δηλώσεις του στον «π» εξήγησε τους λόγους της απόφασης απομάκρυνσης των υπόγειων κάδων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ