2.6.2015 14:12

Συναντήθηκαν και πείσθηκε

Οι διαφορές λύνονται με το διάλογο σκέφθηκαν νυν και πρώην διοικητής του «Σκυλιτσείου» και σε μια συνάντηση τους στα διοικητικά γραφεία του Νοσοκομείου κατέληξαν ότι τελικά απαιτείται υπογραφή του υπουργού Υγείας για την επικύρωση της αγοροπωλησίας της νοσοκομειακής ιδιοκτησίας πίσω από τα Lidl. Θυμίζω ότι επικαλούμενος τη Διαπιστωτική Πράξη ο Γ. Ξενάκης ισχυρίστηκε ότι μάλλον δεν είναι απαραίτητη η … ευλογία Κουρουμπλή για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός. Ωστόσο η άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γ. Επιτροπάκη, με τη συμμετοχή και διοικητικών στελεχών του Νοσοκομείου, απέδειξε ότι η υπογραφή του υπουργού Υγείας είναι αναγκαία.

Οπότε παραμένουμε εν αναμονή της απόφασης του υπουργού, αν θα επικυρώσει την ομόφωνη απόφαση της διοίκησης του «Σκυλιτσείου» και της ευρείας πλειοψηφίας της Ανωτέρας Ενοριακής Αντιπροσωπείας.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ