12.4.2013 15:59

Στον εαυτό του !

Η εντολή στη ΔΕΥΑΧ να αποστείλει ειδοποιητήρια διακοπής της υδροδότησης στα απαλλοτριωθέντα από το Δημόσιο ακίνητα του αεροδρομίου, ίσως έχει τις χρονικές επιπλοκές της. Υπό την έννοια ότι τα περισσότερα υδρόμετρα δεν είναι στο όνομα των ιδιοκτητών αλλά των ενοικιαστών. Κι οι πρώτοι με τη σειρά τους θα πρέπει να ενημερώσουν τους τελευταίους.

Αυτό που ίσως δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ένα από τα ειδοποιητήρια θα έχει αποδέκτη τον … πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ ή για να ακριβολογώ την επιχείρηση του υιού του επί του παραλιακού του αεροδρομίου. Κι επειδή δεν επιτρέπονται προκλητικές εξαιρέσεις, ήδη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ βγαίνει στο μεϊντάνι να αναζητήσει χώρο μεταφοράς της οικογενειακής επιχείρησης.

Ότι ο ίδιος, με την προεδρική ιδιότητα, θα επέσπευδε το πρόβλημα για την επιχείρηση ούτε πιθανά το φαντάζονταν ούτε, προς τιμήν του, επιδίωξε να το αποφύγει.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ