8.2.2019 12:04

Στόχος τετραψήφιων υπογραφών για τον Μανώλη Βουρνού

Στο επιτελείο του Μαν. Βουρνού, γιατί «Πρωτοβουλία» έχει πάψει προ πολλού να υπάρχει, η στρατηγική στόχευση διακτινίζεται σε τρία μέτωπα. Το μέτωπο της εικόνας. Ο δήμαρχος σέρνει από πίσω του κουστωδία υπαλλήλων για να φωτογραφίζουν και να προβάλλουν την κάθε του ενέργεια, προκειμένου να σβήσει την εντύπωση μιας χαμένης θητείας. Ποζάρει σε κάθε εν εξελίξει έργο και κάθε υπόθεση που βρίσκεται σε επίπεδο μελέτης ή σχεδιασμού.

Το μέτωπο της πειθούς των ίδιων των συνεργατών του. Με βασικό όπλο το συναίσθημα επιχειρεί να μεταπείσει εν ενεργεία συνεργάτες του να θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα. Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο Ματθ. Φαφαλιό, τώρα επιχειρεί κάτι ανάλογο με τους Γ. Γεωργιάδη και Ηλ. Σμυρνιούδη.

Το μέτωπο της ισχύος. Κορύφωση των ενεργειών του η επιχείρηση συλλογής 1.000 υπογραφών υποστήριξης της υποψηφιότητας του. Στόχος είναι να φανεί, δια της υπογραφής στήριξης, ότι ακόμα κι εκείνοι που … κουνούν μαντίλι από το συνδυασμό του, τουλάχιστον θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν. Αλλού με παρακάλια κι αλλού με πιέσεις ο πήχης του αριθμού των υποστηρικτών τίθεται ψηλά. Ελπίζουμε μόνο να μην αληθεύουν οι πληροφορίες ότι στον κατάλογο των υποστηρικτών θα βρεθούν και ουκ ολίγοι από τους προμηθευτές του Δήμου και των φορέων του. Θα πρόκειται για ολισθηρό ατόπημα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ