20.2.2017 13:03

Στις όχθες του «Ποταμιού» και ο Παπαληός;

Το εγχείρημα το συμπάθησε εξ’ αρχής. Η προσωπική του γνωριμία με το Δημ. Μπουραντά όμως και η ταύτιση του με τις αρχές της «κοινωνίας αξιών» τον έδεσε στο άρμα της. Θυμίζω ότι στις ευρωεκλογές ο Δημ. Παπαληός χρίστηκε και υποψήφιος της, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό της.

Πλέον η «κοινωνία αξιών», μετά από συνεδρίαση των πολιτικών της οργάνων και συνάντηση με τον Σταύρο θεοδωράκη και στελέχη του  κόμματος ξεκινά κύκλο συνεργασίας με το “Ποτάμι”, ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλλει για να συσπειρώσει τον πραγματικό κεντρώο χώρο.

Η συνεργασία αυτή κατ’ αρχάς ξεκινάει με κοινές θεματικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, με την προσδοκία ότι θα βρει και άλλους υποστηρικτές από τους όμορους πολιτικούς σχηματισμούς του αληθινού κεντρώου χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Το ερώτημα που υπάρχει είναι αν αυτόματα … μεταγράφεται στο «Ποτάμι» και ο πρώην δήμαρχος, οπότε το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη θα βρει στο πρόσωπο του έναν δυνατό εκφραστή των θέσεων του, που τόσο αναζητά.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ