Παραπολιτικά

9/9/13 14:34

τελ. ενημ.: 9/9/13 14:34

Στα βάθη του ιδιωτικού αγώνα

Έχει απαξιωθεί πλήρως το αίσθημα ασφάλειας του δημοσίου υπαλλήλου από την καταιγίδα των αποφάσεων για διαθεσιμότητα ή απολύσεις. Το πλήγμα που προκάλεσε το μπλακ άουτ στη Δημόσια Τηλεόραση είναι καθοριστικό.
Δεν είναι όμως και λίγοι όσοι ακόμα και στις μέρες μας ακούν Δημόσιο και … τρέχουν τα σάλια τους, εν γνώσει τους όσα έχουν τραβήξει στα βάθη του ιδιωτικού πελάγους.
Για τούτο η απόφαση της θυγατέρας του Κ. Μούνδρου να δοκιμάσει την αντοχή της στους «διαδρόμους γυμναστικής» του ιδιωτικού χώρου έχει τη σημασία της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Γυμναστική Ακαδημία δεν καλύφθηκε πίσω από την αναμονή ενός διορισμού. Ωθήθηκε από τον πατέρα της κι εδώ και λίγες εβδομάδες μπήκε από μικρή στα βάσανα με δικό της γυμναστήριο στην παραλιακή του Βροντάδου, σχεδόν δίπλα στη «Μουριά».
Παίζουν ρόλο και τα γονίδια. Παρότι ο Κωστής μύρισε τα χνώτα του Δημοσίου, με την επαφή του στην Αυτοδιοίκηση, έμεινε προσηλωμένος στην πίστη του στις δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα και, προφανώς, ώθησε σημαντικά και τα παιδιά του να ακολουθήσουν το δρόμο του. Δύσβατο, μα για όποιον έχει δύναμη και πάθος να τον ακολουθήσει στο τέλος αποδοτικό. Καλές δουλειές! 

Σχόλια άρθρου: 0