11.6.2015 14:47

Σημαντικό χέρι βοηθείας

Μια ισχυρή προσθήκη στο δυναμικό της πέτυχε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δημοτική αρχή. Σε καθήκοντα ειδικού συνεργάτη προσέλαβε την πολύπειρη και με εξαιρετικά δείγματα γραφής κατά το πρόσφατο παρελθόν Ελ. Τσατσαρώνη.

Λογικά ο Μαν. Βουρνούς αναμένει από τη νέα του συνεργάτιδα να ξεδιπλώσει έναν διαφορετικό τύπο επικοινωνίας της δημοτικής αρχής με την κοινωνία. Να καλύψει ένα οφθαλμοφανές από την πρώτη στιγμή κενό της δημοτικής του αρχής.

Το βαθμό επιτυχίας της Ελ. Τσατσαρώνη στο πλευρό της δημοτικής αρχής δεν θα τον κρίνει ούτε η εμπειρία της από τα πολιτικά γραφεία ευρωβουλευτών και βουλευτών, ούτε οι μεταπτυχιακοί της τίτλοι. Θα τον κρίνει η απόφαση του δημάρχου να της … δώσει γήπεδο, να πάρει πρωτοβουλίες και να θέσει τέρμα στη διστακτική και φοβική μέχρι στιγμής στάση του συνόλου της δημοτικής αρχής απέναντι στην κοινωνία.

Φυσικά εννοείται ότι για την επιλογή του – καθαρά προσωπική, ως ο νομοθέτης του επιτρέπει – ο δήμαρχος Χίου δεν έλαβε υπόψη ούτε τα προσόντα της νέας του συνεργάτιδος, ούτε το βαρύ βιογραφικό της, ούτε φυσικά την πολύ καλή μαρτυρία για το πρόσωπο της όσων συνεργάστηκαν μαζί της στις περιόδους που η Ελ. Τσατσαρώνη σήκωνε στις πλάτες της τα πολιτικά γραφεία των Ελ. Τσουρή και Κ. Τριαντάφυλλου. Ένα μόνο μέτρησε: έχει το μοναδικό προσόν να είναι … κουμπάρα μου! Έτσι τουλάχιστον προσπαθούν να πείσουν το αναγνωστικό τους κοινό, όποιοι βαυκαλίζονται τους δημοσιογράφους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ