16.3.2016 17:11

Σιγοβράζει (ακόμα) η καχυποψία

Σχεδόν μήνας πέρασε από τότε που η στήλη ισχυρίστηκε ότι κάτι στραβό τρέχει στις σχέσεις μεταξύ δημοτικής και περιφερειακής αρχής. Έκτοτε πολύ φοβάται πως δεν έχουν μεσολαβήσει πολλά για να … ισιώσουν το κλίμα.

Στο άψε – σβήσε είχε εκδοθεί μια διάψευση εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Σ’ αυτήν ο Στ. Κάρμαντζης έλεγε πως απ’ την πλευρά του δεν υφίσταται πρόβλημα. Η ανάγνωση από ένα έμπειρο πολιτικό μάτι ερμηνεύει το «από την πλευρά μου» ως «εγώ δεν έχω πρόβλημα, δεν είμαι βέβαιος αν έχει η άλλη πλευρά». Κι εκείνη έμεινε σιωπηρή…

Ή για να ακριβολογώ η έμμεση διάψευση από το δήμαρχο προσωπικά ήταν η ανάρτηση στο προφίλ του του στιγμιότυπου που βλέπετε από τον τελικό στη διοργάνωση του θεσμού του γυναικείου κυπέλλου βόλεϊ. Κάπως έτσι στο Δήμο εκτιμούν την υπόθεση ως λήξασα, δεν είμαι ωστόσο καθόλου βέβαιος ότι ανάλογη αντίληψη έχουν και στην Περιφέρεια, καθώς ακόμα αναρωτιούνται τί εμπόδισε τη δημοτική αρχή από μια επίσης ακαριαία διάψευση.

Και τέλος πάντων η εμπιστοσύνη στις σχέσεις χτίζεται με αμοιβαιότητα και πράξεις. Πέρα από τις όποιες δημόσιες διαψεύσεις ή εμφανίσεις, την ημέρα που Δήμος και Περιφέρεια θα αποκτήσουν ανοιχτή γραμμή τότε, ναι, θα έχουν παραμερίσει την καχυποψία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ