6.9.2012 11:14

Σε διπλό ταμπλό

 
Διμέτωπο μοιάζει να έχει χαράξει εσχάτως ο πρώην δήμαρχος Χίου, ο οποίος επικεντρώνει τη στρατηγική του στη διεκδίκηση εκ νέου του Δήμου. Βασικός στόχος, εκ των πραγμάτων, αναδεικνύεται ο Πολύδωρος και προς τα μέρη του κατευθύνονται οι περισσότερες εκ των βολών του. Πληροφορίες λένε ότι ο Παντελής, για να διατηρείται ενήμερος εκ των έσω στα του Δήμου, ανταλλάσει απόψεις με το Μ. Σκούφαλο (!), καθότι οι γέφυρες με το Γ. Χαλλιορή έχουν καταρρεύσει ήδη από πριν τις εκλογές.
Εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι η επιμονή του να … βαρά στο ψαχνό και προς Μουσουρούλη μεριά. Με αφορμή τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από τη σύσκεψη που έγινε για την πυρκαγιά, ρίχνει την καραμπινάτη μπηχτή του στον υπουργό ότι φημίζεται για τις «διαχρονικές σχέσεις συνεργασίας με περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη». Το «διαχρονικές» παραπέμπει, προφανώς, στην πεποίθηση του Παντελή ότι η πτέρυγα Μουσουρούλη ευθύνεται για την ήττα του στις εκλογές.
Το ερώτημα είναι, αν ο Βρουλής έχει πάρει απόφαση να διαιωνίζει την ψυχρότητα με το Μουσουρούλη, πόσο εύκολο θα είναι να ζητήσει τη στήριξη της Ν.Δ. στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Ή έχει πάρει την απόφαση ότι η υποψηφιότητα του θα είναι υπερκομματική; 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ