10.1.2013 11:32

Σε Δημοτική Αστυνομία;

Η απόφαση του Παν. Στεφάνου να ολοκληρώσει τον κύκλο των εργασιών του στην αντιδημαρχία Χίου είχε ως αποτέλεσμα να … κοπεί ο βήχας σε δημοτικούς συμβούλους που γλυκοκοίταζαν κατά κει. Εις εξ’ αυτών και ο Μ. Γιαννάρας. Συνεπής θιασώτης της ιεραρχίας, αποδέχθηκε από την ίδια στιγμή το προβάδισμα του Παντελή, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στο Δήμο.

Χθες έπλεε σε πελάγη ευτυχίας που ο δικός του κύκλος στο Νομικό Πρόσωπο κλείνει με τη δημοπράτηση του έργου μεταφοράς του ατμού στο Κολυμβητήριο και πλέον προετοιμάζεται για τα νέα του καθήκοντα. Κατά πάσα πιθανότητα ο Πολύδωρος τον προορίζει ως πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, ίσως με τη λύση του «εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου». Ίσως, δε, το πεδίο δράσης του να επεκταθεί και σε θέματα προνοιακής πολιτικής του Δήμου, όπου κι εκεί εμφανίζεται προς το παρόν κενό.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ