4.7.2014 19:20

Ρολόι ακριβείας

Ψευδαισθήσεις δεν τρέφω ιδιαίτερες ότι με το «Ξενία» της Χίου σύντομα θα βγει άκρη. Ξενοδοχειακά συγκροτήματα χωρίς διπλανούς ελεύθερους ζωτικούς χώρους δύσκολα στις μέρες μας βλέπεις να στεριώνουν.
Μου έκανε όμως εντύπωση ο τρόπος δουλειάς του Κώστα Τριαντάφυλλου, υποδηλωτικός για τη μεθοδολογία του τρόπου εργασίας του βουλευτή.
Σε προγενέστερη τους απάντηση τα υπουργεία Οικονομικών και Τουρισμού είχαν οριοθετήσει ως αναγκαίο χρόνο για εξελίξεις επί του θέματος ένα εξάμηνο. Ακριβώς με τη λήξη του, στις 2 Ιουλίου, η ερώτηση του βουλευτή τους περίμενε έτοιμη στη γωνία.
Η κίνηση αυτή φανερώνει μια γενικότερη εγρήγορση εκ μέρους του. Ένα σωστό προγραμματισμό από την πλευρά του γραφείου του και μια διάθεση τίποτα να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο. Τρέχει τις τοπικές υποθέσεις ο Κώστας, έστω κι αν δεν είναι πάντοτε στο χέρι του το αποτέλεσμα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ