1.3.2018 12:11

Προετοιμασία ισοβιότητας

Του τα χάλασε ο πρόεδρος. Τι τις ήθελε τις εκλογές στα κομματικά όργανα πριν τις εθνικές κάλπες; Τώρα ο Πρ. Μανωλάκης είναι υποχρεωμένος να περάσει μια ατομική προεκλογική δοκιμασία για να έχει το πάνω χέρι στην οργάνωση των εθνικών εκλογών, κάτι για το οποίο δείχνει ήδη να καίγεται.

Πολύ καλά γνωρίζει ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι μόνος διεκδικητής της προεδρίας της ΝΟΔΕ. Όσοι – και δεν είναι λίγοι – έχουν εισπράξει ένα ψυχρό εκ μέρους του κλίμα, ετοιμάζονται να κατεβάσουν αντιπρόταση. Πάνω της, πιθανότατα, θα συγκλίνουν ακόμα και ετερόκλητες συμμαχίες.

Ο Πρόδρομος γνωρίζει το βαθμό δυσκολίας στην επανεκλογή κι ήδη κινείται με μοναδικό του μέλημα να εγγραφούν περισσότερα μέλη ή να πείσει για την επανεκλογή του τα ήδη υπάρχοντα, καθώς αυτή τη φορά η εκλογή θα προέλθει από τη βάση. Προφανώς εκλαμβάνει την κομματική συμμετοχή με την έννοια της ισοβιότητας…

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ