25.2.2013 13:35

Πότε θα έρθει η ώρα τους;

Η σημασία παρόμοιων άτυπων διαγωνισμών διαφημιστικά είναι μεγάλη.  Λειτουργεί ως παράσημο να συγκαταλέγεται μια παραλία σου στις top 10 της Γηραιάς Ηπείρου. Τέτοια άτυποι διαγωνισμοί χώνονται σε όλα τα site της υφηλίου και πετυχαίνουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει γενεές και γενεές συμμετοχής μας σε εκθέσεις τουρισμού. Να ακουστεί η Χίος ως προορισμός, να χωθεί στον τουριστικό χάρτη.
Σύμφωνα με το έγκυρο ταξιδιωτικό site TripAdvisor, η παραλία του Ελαφονησιού στην Κρήτη και του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου συγκαταλέγονται μεταξύ των δέκα κορυφαίων στην Ευρώπη.
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση τοπικιστικού παροξυσμού, έχω την εντύπωση ότι αδικούμε τον τόπο μας. Κι η Ελίντα, πολύ περισσότερο ο Εμπορειός, έχουν θέση σε ανάλογες συγκρίσεις. Πιθανά ποτέ δε θα τη βρουν και θα κρύβουν μόνιμα το κάλος τους, όσο δεν διαθέτουμε καμία απολύτως πολιτική για τις παραλίες. Σε σημείο που να πέφτουν κορμιά μόνο για την επικείμενη δημοπράτηση της παραλίας των Γλάρων, όταν αφήνεις τα υπόλοιπα διαμάντια σου εντελώς αναξιοποίητα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ