25.2.2013 13:35

Πότε θα έρθει η ώρα τους;

Η σημασία παρόμοιων άτυπων διαγωνισμών διαφημιστικά είναι μεγάλη.  Λειτουργεί ως παράσημο να συγκαταλέγεται μια παραλία σου στις top 10 της Γηραιάς Ηπείρου. Τέτοια άτυποι διαγωνισμοί χώνονται σε όλα τα site της υφηλίου και πετυχαίνουν αυτό που δεν έχουν καταφέρει γενεές και γενεές συμμετοχής μας σε εκθέσεις τουρισμού. Να ακουστεί η Χίος ως προορισμός, να χωθεί στον τουριστικό χάρτη.
Σύμφωνα με το έγκυρο ταξιδιωτικό site TripAdvisor, η παραλία του Ελαφονησιού στην Κρήτη και του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου συγκαταλέγονται μεταξύ των δέκα κορυφαίων στην Ευρώπη.
Χωρίς καμία απολύτως διάθεση τοπικιστικού παροξυσμού, έχω την εντύπωση ότι αδικούμε τον τόπο μας. Κι η Ελίντα, πολύ περισσότερο ο Εμπορειός, έχουν θέση σε ανάλογες συγκρίσεις. Πιθανά ποτέ δε θα τη βρουν και θα κρύβουν μόνιμα το κάλος τους, όσο δεν διαθέτουμε καμία απολύτως πολιτική για τις παραλίες. Σε σημείο που να πέφτουν κορμιά μόνο για την επικείμενη δημοπράτηση της παραλίας των Γλάρων, όταν αφήνεις τα υπόλοιπα διαμάντια σου εντελώς αναξιοποίητα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ