19.3.2012 19:20

Παρουσιαστής εκπομπής ο Αντ. Ζαννίκος

"ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

Υπήρχε περίπτωση να κάτσει σε ησυχία; Ο Αν. Ζαννίκος δεν είναι διατεθειμένος να στερηθεί του δικαιώματος του δημόσια διαλογίζεσθαι και από μεθαύριο Τετάρτη (το πιθανότερο) ανοίγει τον κύκλο της τηλεοπτικής του παρουσίας ως τηλεπαρουσιαστής.
Από τη συχνότητα της Πατρίδας ξεκινά τηλεοπτική εκπομπή, προσανατολισμένη στα της οικονομίας του νησιού. Η γνώση του αντικειμένου από την ενασχόληση του με τα επιμελητηριακά την τελευταία δεκαετία αλλά κυρίως η τάση του να λέει γυμνή την αλήθεια, χωρίς να αναζητεί φτιασιδώματα να τη στολίσει, προϊδεάζει για πολύ ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές βραδιές. Αν μάλιστα πείσει ανθρώπους της τοπικής αγοράς, από αυτούς που σπανίως επιλέγουν τη δημόσια έκθεση των απόψεων τους, να σταθούν δίπλα του στο γυαλί, ίσως να σπάσει τα κοντέρ της τοπικής τηλεθέασης. «Επιχειρείν» ο τίτλος της εκπομπής του. Καλορίζικη!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ