14.5.2013 17:10

Το παράπονο

Εκτός από ρεαλιστής και ωμός ο Μιχ. Φυτούσης είναι κατά βάθος και παραπονιάρης. Το τελευταίο του παράπονο έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που τυγχάνει η πρόθεση της ΔΕΥΑΧ να υδροδοτεί με αρδευτικό νερό τον Κάμπο από τριτοβάθμια επεξεργασία των λυμάτων του βιολογικού.

Ο Δήμος Λαυρίου ανακοίνωσε την έναρξη προμελέτης για αντίστοιχο έργο και στην εκδήλωση παρουσίασης που διοργάνωσε βρέθηκε το μισό Κοινοβούλιο εκεί για να επικροτήσει την προσπάθεια. «Εδώ, έτοιμοι για την προκήρυξη του έργου είμαστε κι αντί να ακούμε έναν επαινετικό λόγο, διαρκώς συναντάμε αντιρρήσεις και μάλιστα από πρόσωπα που ελάχιστα κατέχουν το αντικείμενο, περισσότερο για τη δημιουργία εντυπώσεων», εκμυστηρεύεται τον καημό του.

Για να του βρει γιατρειά, ο μόνος τρόπος είναι να πείσει εαυτόν ότι η ΔΕΥΑΧ πρέπει να ρίξει βάρος και στην επικοινωνία της με τους καταναλωτές της και την κοινωνία.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ