15.1.2015 19:42

Όλοι οι άνθρωποι του Γ. Παπανδρέου

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ΣΤΗ ΧΙΟ

Το καθήκον τους απέναντι στον πολιτικό που συνεχίζουν να βλέπουν με διαστάσεις μεσία αποφάσισαν να κάνουν μέχρι τις εκλογές όσοι απαρτίζουν την Επιτροπή Αγώνα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Πέρα από τον ήδη γνωστό πυρήνα των πιστών στις ιδέες του Γ. Παπανδρέου (Ηλ. Κλεισσάς – Γρ. Αλοιμόνου – Μαν. Κράκαρης – Παν. Μπουμπάρης – Λ. Λύκου) στην Επιτροπή Αγώνα που συγκροτήθηκε συμμετέχουν οι Γιώργος Τσούρος και Στρ. Βεϊογλάνης (οι δυο τους είχαν νωρίτερα αναπτύξει ένα ατελέσφορο φλερτ με Το Ποτάμι), οι Σίμος Κλαδιάς, Βαγ. Κανακάρης, Μιχ. Γλύκας, Γ. Καρίτης.

Την ευθύνη της επαφής με τον Κ. Τριαντάφυλλο έχει αναλάβει η Λίτσα κι από εκεί κι έπειτα συμφωνήθηκε ότι δεν θα πρέπει να αφήνονται αναπάντητες οι … προκλήσεις από το ΠΑΣΟΚ, όταν κατηγορούνται για διάσπαση.

Σ’ αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί κατά βάση η σημερινή συνέντευξη Τύπου, να εξηγηθεί στον κόσμο γιατί μια ωραία πρωία αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου κόμματος.

Περιοδείες θα ξεκινήσουν με στόχο να καλυφθούν τουλάχιστον τα κεφαλοχώρια, ενώ η Γραμματική και η ομάδα νεολαίων που στηρίζει το Γιώργο στη Χίο ανέλαβε την ευθύνη βομβαρδισμού των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο fb υπάρχει ήδη σελίδα επικοινωνίας των ανθρώπων του Γιώργου στη Χίο. 

Το δύσκολο ρόλο της χαρτογράφησης των «μη δεδομένων» του συνδυασμού Λαμπρινούδη αναμένεται να αναλάβει προσωπικά ο Ηλ. Κλεισσάς, ως μέλος της δημοτικής παράταξης, προσδοκώντας ότι οι κάποιοι από τους «γρίφους» Φυτούση, Μαρτάκη, Καλαγκιά, Κοντούδη, Ντομάτα, Νύκτα θα πετύχει να τους κάνει να εκδηλωθούν ανοιχτά. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ