22.5.2013 17:07

Οι συνήθεις

Από τη σύναξη που προκλήθηκε δεν είμαι απόλυτα βέβαιος αν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση. Βουλευτής, αντιπεριφερειάρχης και δήμαρχος έδωσαν το παρόν κι από ‘κει και πέρα οι συνήθεις ύποπτοι. Ήτοι Παν. Καμίτσης, Στ. Κανάριου, Νίκος και Βασίλης Λεοντάρας, Ευτ. Βλυσίδου, Ν. Γεωργούλης, Γ. Ρες, Γ. Μερούσης, Ν. Σφακιανούδης, το ζεύγος Λύκου και λιγοστοί ακόμα γνωστοί στους κομματικούς κύκλους.
Οι … παλιοσειρές τώρα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κάνουν τόπο στα νιάτα, μα τώρα που το κατάλαβαν είναι πια αργά γιατί τα νιάτα είναι είδος υπό εξαφάνιση. Με αυτό ως δεδομένο και την κεντρική πολιτική κατεύθυνση ότι για να δοθεί σήμα ανανέωσης δεν είναι δυνατόν να ανασύρουν γραμματείς από τη δεκαετία του ’80, προβλέπω ο κλήρος να πέφτει στο δίδυμο Γ. Ρε – Ν. Σφακιανούδη, οι οποίοι στο κάτω – κάτω είναι και οι μόνοι χαμάληδες της υπόθεσης εδώ και κάμποσο καιρό.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ