28.4.2014 15:23

Οι φαντασιώσεις Μήτσουρα

Η τακτική «αν δεν έχεις αντίπαλο, επινόησε τον» εφαρμόζεται με επιμονή από τον κ. Βασίλη Μήτσουρα. Με κάθε του μορφή, πότε ως διαχειριστής της ιστοσελίδας chiospress, πότε ως υπεύθυνος στη Χίο της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «ΑΚΜΗ», επιχειρεί να ορίσει ως εχθρό του τον «π». Το γιατί ας το ερμηνεύσει ο ίδιος, εμάς δεν μας πέφτει λόγος στα εσώψυχα του καθενός.

Θα μας πέσει φυσικά, αν τελικά η δικομανία του κ. Μήτσουρα πείσει τη Δικαιοσύνη ότι τα Μέσα Ενημέρωσης θα πρέπει να στραγγαλίζουν ή να φιμώνουν την έκφραση δημοτικών παρατάξεων ή άλλων πολιτικών προσώπων. Ή ότι τα ίδια στερούνται την έκφραση γνώμης για ζητήματα που αφορούν τη δημόσια ζωή.

Προς το παρόν επιτρέπουμε στον κ. Μήτσουρα να φαντασιώνεται όσους εχθρούς θέλει.

Όσο κι αν το επιχειρεί να εντάξει σ’ αυτούς τον «π», μαζί με εκείνους που θεωρεί ότι ευθύνονται για τη … χαλάστρα στη δουλειά του με το Δήμο, δεν θα του κάνουμε το χατίρι. Θα κρίνουμε πάντοτε με την ίδια ωριμότητα και νηφαλιότητα τα ρεπορτάζ του «π» και τις υποθέσεις που τον αφορούν και θα τον παραδίδουμε στην κρίση της κοινής γνώμης για την προσπάθεια του να πείσει ότι έχουμε μπροστά μας τον άνθρωπο που λύνει το πρόβλημα της ανεργίας και δεν τον αναδεικνύουμε όπως του πρέπει. Απορούμε, δηλαδή, πως έχει ξεφύγει από το δίδυμο Βρούτση – Στουρνάρα, να ησυχάσει και η Ευρωπαϊκή Ένωση απ’ την αύξηση των δεικτών της ανεργίας στη χώρα μας…  

Προς το παρόν ας μας θυμίσει, αν θέλει, ποια απάντηση πήρε ο ίδιος και οι λοιπές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων που συνάντησε. Θα έχει ενδιαφέρον και για τον ίδιο να φιλοσοφήσει κάπως καλύτερα τη ζωή… 

 

Η συντακτική ομάδα

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ