13.2.2014 15:13

Οι επιλογές της Αγλαΐας

Χιώτισσα η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, μα δεν θέλει κιόλας να … καρφωθεί για την αγάπη της στον τόπο. Η πρώτη της επίσκεψη στη Χίο, με την ιδιότητα της υποψηφίας περιφερειάρχη, σχεδιάζεται για μετά τις 20 Φεβρουαρίου. Ως τότε, βέβαια, η τύχη της … δουλεύει.

Η αποδοχή της υποψηφιότητας είναι τόσο ευρεία μεταξύ των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι υπερβολή αν γραφεί ότι στην ποδιά της σφάζονται ήδη παλικάρια. Η συμφωνηθείσα διαδικασία για την επιλογή του αντιπεριφερειάρχη είναι ότι όποιος ενδιαφέρεται θα καταθέσει τη διαθεσιμότητα του κι από εκεί κι έπειτα για την απόφαση θα βαρύνει η γνώμη της Αγλαΐας. Εννοείται ότι η δήλωση διαθεσιμότητας συνεπάγεται πως όσοι την καταθέσουν επιλέγουν και το βαθμό Αυτοδιοίκησης για τις εκλογές.

Προς το παρόν επισήμως ενδιαφέρον για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη έχει εκδηλωθεί από τους Μαν. Στάθη, Δημ. Τσούχλη, Στ. Καραβασίλη, Δημ. Αθανασόπουλο, ενώ αυτοδίκαια έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του κόμματος και ο στρατιώτης και πρώην υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αλ. Γαϊτάνος. Άρα, μέσα – πέρα υπάρχει ήδη ένας βασικός κορμός στελεχών πάνω στον οποίο θα χτιστεί ο συνδυασμός με τα χρονικά περιθώρια να μην έχουν κλείσει και να είναι πιθανή εμφάνιση κι άλλων ενδιαφερομένων. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ