29.10.2014 14:39

Ο στενός πυρήνας

Απεχθάνεται το γραφείο η Μαρία Σταυρινούδη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, όταν βρίσκεται στη Χίο. Η βουλευτής έχει την άποψη ότι υποχρέωση της είναι να αναπτύσσει μια αμφίδρομη κινητικότητα με τους πολίτες, να αφουγκράζεται τον παλμό τους και να επεμβαίνει όπου η ίδια κρίνει αναγκαίο.

Έχω δε την εντύπωση ότι δύσκολα θα δούμε τη Μαρία να ακολουθεί την τακτική των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων. Πρόφτασε ήδη να αντιληφθεί ότι είναι μια υπόθεση ρουτίνας, τίποτα ουσιαστικό δεν προκύπτει, πέρα ίσως από το επικοινωνιακό παιχνίδι που κάνει ο κάθε βουλευτής. Η ίδια προτιμά την αντιμετώπιση των θεμάτων με προσωπικές επαφές κι αυτές επιδιώκει όποτε βρίσκεται στην Αθήνα.

Κάθε φορά που βρίσκεται πάντως στη Χίο συνοδεύεται από συνεργάτες της. Η ομάδα ολοένα και διευρύνεται. Πέραν του Δημ. Μεσολλογγίτη, η βουλευτής δέχεται βοήθειες στο έργο της και από το ναύαρχο Γ. Βορριά και από τον πρώην προϊστάμενο Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Τσαρτσάλη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ