19.3.2014 20:19

Ο ολιγόλογος καπ. Στέφανος

• ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Στέφανου Βογιατζή στις Οινούσσες. Ο νυν αντιδήμαρχος στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου επέλεξε μια λιτή δήλωση για να κάνει γνωστή την πρόθεση του και προανήγγειλε το επόμενο διάστημα την κατάθεση του προγράμματος του και τη δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου του. Την υποψηφιότητα Βογιατζή στηρίζει και η κ. Ελένη Λεοντή, η οποία απέσυρε τη δική της.

Η ανακοίνωση

«Ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για Δήμαρχος στις προσέχεις αυτοδιοικητικές εκλογές. Γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα του μικρού μας τόπου και έχοντας παλέψει για 16 ολόκληρα χρόνια για τη λύση τους  από τη θέση του αντιδημάρχου, πήρα την απόφαση, με τα δική σας στήριξη, να παλέψω και από τη θέση του δημάρχου πια, μαζί με όλους σας για το καλό του τόπου μας,  που γεννηθήκαμε και ζούμε. Η δική σας αγάπη και στήριξη με οδήγησε σ’ αυτήν την απόφαση και μαζί θα δώσουμε το δύσκολο αγώνα όχι για την εκλογή μου προσωπικά αλλά για το καλό όλων των Αιγνουσιωτών και του τόπου που αγαπώ από την πρώτη μέρα της ζωής μου.

Το πρόγραμμα  μου, βασισμένο στα σοβαρά προβλήματα της Αιγνούσσας και με συγκεκριμένο σχέδιο για το λύση τους, θα το ανακοινώσω ολοκληρωμένο σύντομα, όπως και την πολύτιμη και άξια ομάδα των συνεργατών μου.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη σας και σας περιμένω κοντά μου με κάθε πρόταση που θα ‘ναι για το συμφέρον του νησιού μας.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ