20.4.2015 16:10

Ο ΝΟΧ και ο μονόδρομος

Το πέρασμα του Παν. Παππή από το Ναυτικό Όμιλο πίστευαν ορισμένοι πως θα τον έβαζε στα δυο στενά και θα τον κρατούσε στον κατάλογο των απόντων από τη συνεδρίαση, για να μη διαφοροποιηθεί από τις αποφάσεις του Νομικού Προσώπου.

Με την παρουσία του και κυρίως την τοποθέτηση του ο Καρδαμυλίτης δημοτικός σύμβουλος έδειξε ότι δεν … μασάει στα δύσκολα.

Αποδέχθηκε τις δυσκολίες των αθλητικών σωματείων του νησιού, ενθυμούμενος την προεδρική θητεία του στον Όμιλο, ασπάστηκε όμως τη θέση του ρεαλισμού. «Εδώ δεν ξέρουμε ποιο νόμισμα μας ξημερώνει κι είναι δυνατόν να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας για τη λειτουργία των ευαίσθητων κοινωνικών δομών στο ΕΣΠΑ;», αναρωτήθηκε, χαρακτηρίζοντας μονόδρομο την επιλογή της διοίκησης του Νομικού Προσώπου. «Θα πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη», είπε δυο φορές στην τοποθέτηση του.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Παν. Παππής δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Στ. Λίναρη για την τοποθέτηση του κι ας μην γνωρίζονταν προσωπικά. Το ήθος και τη δουλειά του Σταμάτη ως … υπηρεσιακού θεμέλιου λίθου στο Νομικό Πρόσωπο άπαντες αναγνωρίζουν.

Στην τοποθέτηση του, ωστόσο, κυριάρχησε και μια μεγάλη έκπληξη. Με εμφατικό τρόπο ο Παππής ευχαρίστησε δημόσια το Λαμπρινούδη. «Ήταν μεγάλη επιτυχία της δημοτικής του αρχής που το Κολυμβητήριο έμεινε ανοιχτό», είπε, διαφοροποιούμενος αισθητά από τη γραμμή πολλών συναδέλφων του, που ως τώρα δεν έχουν βρει ένα λόγο να αναγνωρίσουν κάτι από τη θητεία των προκατόχων τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ