23.11.2017 11:56

Ο Γιούνκερ πάντως δεν έχει παραλάβει τίποτα

Εδώ σε θέλω κάβουρα… Για να πω την πάσα αλήθεια δεν πάει το μυαλό μου ότι μας δουλεύουν τόσο. Το πρωί η υφυπουργός Οικονομικών να βεβαιώνει τις αντιπροσωπείες των νησιών, μεταξύ των οποίων και 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση έχει υποβάλει τις προτάσεις παράτασης της ισχύος των μειωμένων φορολογικών συντελεστών και το μεσημέρι να μαθαίνουμε από την Κω ότι ο δήμαρχος της έχει στα χέρια του επιστολή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία του αναφέρει ότι η Ε.Ε. δεν έχει παραλάβει κανένα αντίστοιχο αίτημα από την ελληνική κυβέρνηση.

Η απόλυτη σύγχυση, που κάποια στιγμή χρειάζεται και τις ανάλογες κυβερνητικές διευκρινήσεις. Που ακριβώς υποβλήθηκε το αίτημα; Να πρόκειται για «χαλασμένο τηλέφωνο» μεταξύ των εκπροσώπων της Κομισιόν και του προέδρου της; Ή – το πιθανότερο – να διαπιστώνεται για άλλη μια φορά περιορισμένη κυβερνητική γνώση των ευρωπαϊκών διαδρομών, οπότε θα πρέπει το ελληνικό επιτελείο να επισπεύσει τις κινήσεις του, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε σύμμαχο στο αίτημα ούτε τον πιο παραδοσιακό φίλο της χώρας, τον Ζαν Κλοντ; Περίεργα πράγματα πάντως, δεν συμφωνείτε;

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ