26.11.2012 17:29

Ο δικός του ο δρόμος

Με την πολιτική περίοδο μακράς σιωπής του, έπειτα από το διαζύγιο με το συνδυασμό Καλουτά, μοιάζει η συγκεκριμένη για το Στ. Κάρμαντζη. Λίγους μήνες μετά την εκλογική αναμέτρηση οι δημόσιες παρεμβάσεις του κόπηκαν μαχαίρι, σαν συνειδητή επιλογή εκ μέρους του, και πολλοί διαβλέπουν ολόκληρη στρατηγική στην κίνηση αυτή. Ελάχιστοι, φερ’ ειπείν, γνωρίζουν αν έχει χαράξει ρότα διεκδίκησης κάποιας θέσης στη μέλλουσα εκλογική αναμέτρηση στην Αυτοδιοίκηση ή αν θα επιμείνει στη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας.
Εγώ θα καταθέσω απλώς δυο δεδομένα κι η αξιολόγηση ας γίνει βάση αυτών, από τον καθένα ξεχωριστά. Το πρώτο ότι ο Σταμάτης δεν έχει σταματήσει την κινητικότητα του μέσα στην κοινωνία. Αντίθετα, κάνει τις βόλτες του ακόμα και σε χωριά που δε σύχναζε κατά το παρελθόν. Το δεύτερο ότι έχει αποφύγει επιμελώς να φορτωθεί μερίδιο από το φορτίο της σημερινής κυβέρνησης, απ’ τα οικονομικά μέτρα της οποίας παίρνει μάλιστα αποστάσεις ασφαλείας, εκφράζοντας κατ’ ιδίαν τον προβληματισμό ή τη διαφωνία του. Δικά σας πλέον τα συμπεράσματα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ