4.3.2013 16:12

Ο … Βοναπάρτης

Δεν ταίριαξαν ποτέ, απ’ την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην Ομηρούπολη. Ίσως να φταίει η μεταξύ τους χημεία που ποτέ δεν κόλλησε, αλλά εν τέλει δεν είναι ανάγκη να δημοσιοποιούν την αντιπάθεια του ενός για τον άλλο φόρα παρτίδα με την πρώτη ευκαιρία.
Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του φυλλαδίου από τη Δημοτική Επιτροπή Τουρισμού με τις βιωματικές δράσεις που μπορεί να συναντήσει κανείς στη Χίο. Όλα έβαιναν καλώς ως τη στιγμή που ο Στ. Μιχαηλίδης σημείωσε ότι είναι αξιόλογη η προσπάθεια αλλά πρέπει να εντάξει κάτι και από ναυτιλία. «Το Ίδρυμα Τσάκος θα μπορούσε πιθανά να στηρίξει την πρωτοβουλία», είπε. «Μπορούμε να το δούμε», ήταν η απάντηση Μούνδρου.
«Αν υπήρχε μια πιθανότητα να το στηρίξουμε, τώρα δεν υπάρχει καμία», πετάχτηκε ο Μ. Σκούφαλος. «Δεν υπήρχε απ’ την αρχή καμία», απάντησε ο Κ. Μούνδρος. «Τι μας λέει ο Βοναπάρτης»,  τον στόλισε ο επικεφαλής της ΛΑ.Σ..

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ