22.9.2014 15:14

Να βρεθεί τρόπος αξιοποίησης

Πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, όμως δυο απ’ τους συμβούλους της η δημοτική αρχή μοιάζει να τους έχει … στον πάγκο. Δεν συμμετέχουν καν σε διοικήσεις φορέων και οργανισμών οι Παν. Παππής και Αντ. Μπουμπάρης. Και καλά ο πρώτος έχει τη δικαιολογία της απόστασης με μόνιμο τόπο διαμονής την Αθήνα. Λίαν συντόμως, δε, είμαι πεπεισμένος ότι θα βρει ο ίδιος το χρόνο να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, μόλις εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον.
Ο κυρ Αντώνης; Συνταξιούχος εννοείται, με άφθονο διαθέσιμο ωράριο. Τούτο φαντάζομαι ήταν και το βασικό του κίνητρο συμμετοχής στις εκλογές. Μάλλον μιλάει πια από μόνο του ότι άλλα περίμενε κι άλλα βρήκε στην «Πρωτοβουλία». Δεν έχουν ταυτιστεί οι βηματισμοί του με αυτούς της δημοτικής αρχής και το γυαλί μοιάζει ραγισμένο σε βαθμό που σύντομα θα σπάσει.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τον είδα να φεύγει βιαστικά, σαν εκνευρισμένος. Ίσως να ‘ταν η αίσθηση μου, ίσως όμως και το αισθητήριο. Ό,τι κι αν έχει συμβεί ο Μαν. Βουρνούς έχει μια υποχρέωση. Να εντοπίσει τον κατάλληλο ρόλο για έναν άνθρωπο που διδάσκει με την επιμονή του ότι το πάθος ανιδιοτελούς συμμετοχής στα κοινά δεν κοιτά χρόνια. Και να καλύψει το χάσμα γενεών που δείχνει ότι έχει δημιουργηθεί. Θα θυμίσω δε ότι την πρακτικότητα του μυαλού του ο Αντ. Μπουμπάρης την απέδειξε όταν κλήθηκε σε θέσεις εξουσίας. Λάθος ο παροπλισμός του από όπου κι αν προέρχεται.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ