22.9.2014 15:00

Μια συμβολική απόσπαση

Η πολιτική ωρίμανση του Στ. Κάρμαντζη είναι δεδομένη. Αποδείχθηκε με την επιλογή να διατηρήσει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, κλείνοντας τα αυτιά στις σειρήνες της ανώτερης εξουσίας.
Τελευταία διακρίνεται σε όλες τις επιλογές του. Διατηρεί, χωρίς διάθεση ρεβανσισμού, τον κορμό των συνεργατών του Κ. Γανιάρη. Μαθαίνω δε ότι ευνοεί και την απόσπαση ενός προσώπου που ουδέποτε ανήκε στην πολιτική σφαίρα επιρροής του, το αντίθετο.
Φημολογείται ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται η απόσπαση του Φιλ. Βιτέλλα στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Ο Φιλόδωρος έχει τη στάμπα του Κοσμιδικού, στήριξε όσο κανείς άλλος την προσπάθεια δημιουργίας ψηφοδελτίου από τον Παν. Βρουλή κι εντέλει στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος με το Μαν. Βουρνού. Με ένα σμπάρο … τρία τριγώνια δηλαδή.
Μια κυκλωτική πολιτική κίνηση από το Στ. Κάρμαντζη, που μοιάζει αποφασισμένος να παραμερίσει με σφουγγάρι τα ροκανίδια του παρελθόντος και να διαχειριστεί την εξουσία για πέντε χρόνια με υλικά από όλο το διαθέσιμο πολιτικό φάσμα. Εσείς τι φαντάζεστε; Δεν θα του βγει σε καλό η συγκεκριμένη τακτική;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ