5.3.2015 17:12

Μια νέα γενιά συνδικαλιστών

Μην το πάρετε επί προσωπικού, δεν έχω τίποτα με το Βασίλη, φιλότιμα αγωνίζεται σε ένα χώρο, τις πιο πολλές φορές με άφθονη σπατάλη του προσωπικού χρόνου του. Όμως το «Παππάς αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο, Παππάς πρόεδρος στην ΟΕΒΕ» και δεν θυμάμαι τι ακριβώς άλλο θα αρχίσει να θυμίζει εκείνο το περίφημο διαφημιστικό μιας πιο παλιάς εποχής «Σαράφης στην Αθήνα, Σαράφης στα Τρίκαλα».

Ξέρω πως τις πιο πολλές φορές δεν είναι βίτσιο του κάθε Βασίλη να πιάνει οφίτσια. Το περιορισμένο ενδιαφέρον το προκαλεί κι έρχεται ως σωσίβιο για να μην κλείσει το κάθε μετερίζι συνδικαλισμού. Μήπως όμως η … άλλη ανάγνωση, είναι μια από τις αιτίες που εξάντλησε τον κόσμο και τον έχει κάνει να απεχθάνεται τους «πατέρες» του συνδικαλισμού; Η συμμετοχή τους όπου υπάρχει κενή θέση;

Μέριμνα του Βασίλη, επομένως, ίσως θα πρέπε να ήταν η σταδιακή διαμόρφωση μιας νέας, διάδοχης γενιάς συνδικαλισμού και νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα σ’ αυτό να συμβάλει. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ