9.6.2017 13:28

Μάλλον λάθος άποψη διαθέτουμε ...

Δώσαμε τηλεφωνικό ραντεβού για το πρωινό της Τετάρτης. Ανταποκρίθηκε για να το μεταθέσει το απόγευμα και κάπου εκεί εξαφανίστηκε. Δεν έχει κανείς την απαίτηση επίδειξης απόλυτης συνέπειας από έναν υπουργό στην πρόσκληση ενός τοπικού Μέσου.

Εκείνο που με κατέπληξε όταν, έπειτα από ώρα, ο Ν. Τόσκας βγήκε στη γραμμή δεν ήταν τόσο η απόφαση του να μην τοποθετηθεί τελικώς δημοσίως προτού παραλάβει την οριστική απάντηση των εκπροσώπων του νησιού για το «18». Ήταν η αιτιολόγηση της στάσης του. «Εσείς στη Χίο νομίζετε ότι είστε το κέντρο της γης και δεν έχουμε με τίποτα άλλο να ασχοληθούμε», απάντησε ο υπουργός, ο οποίος ευγενικότατα δεσμεύτηκε να τα πούμε μόλις παραλάβει στα χέρια του επίσημες απαντήσεις.

Δεν είμαστε, δηλαδή, το κέντρο της γης αυτή την εποχή για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Πάλι σε λάθος αντίληψη μας έχουν οδηγήσει όσοι περί του αντιθέτου διαβεβαιώνουν; Μήπως τελικά η συζήτηση γύρω από το προσφυγικό και τη διάθεση της κυβέρνησης να ξεμπερδεύει με τη Χίο βρίσκεται στο πλαίσιο μιας δικής μας βολικής υπερβολής;  

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ