Παραπολιτικά

31/7/13 15:50

τελ. ενημ.: 31/7/13 15:53

Λογική συνέχεια

Όλα καλά με τη ΛΑ.Σ. βαίνουν καλώς. Η ικανοποίηση του Κ.Κ.Ε. όταν περιχαρακώνει τις δυνάμεις του κι ακόμα περισσότερο όταν εκπροσωπείται με ευκολία, δίνει διαβατήριο συνέχειας στο συνδυασμό και πιθανά στον επικεφαλής του.

Μοναδική περίπτωση αλλαγής στο πηδάλιο, αν κριθεί ότι ο Μ. Σκούφαλος είναι πιο αναγκαία ως παρουσία κάπου αλλού, σε ανώτερο επίπεδο. Μια πιθανότητα μάλλον περιορισμένη, δεδομένου ότι τα στελέχη του Κ.Κ.Ε. γνωρίζουν ότι στο Δήμο οι δυνατότητες παρουσίας είναι μεγαλύτερες, εκεί καθημερινά εντοπίζονται ευκαιρίες κι αφορμές να δώσεις το στίγμα σου.

Φαίνεται κιόλας ότι η «χημεία» των μελών του συνδυασμού στα δημοτικά έδρανα είναι ταιριασμένη, οπότε μάλλον δεν υφίστανται αιτίες αλλαγών, όσο μάλιστα δεν γίνεται αισθητή και κάποια … αλλαγή φρουράς στα πρόσωπα που κινούνται εντός του πλαισίου ιδεών του συνδυασμού.

Υπάρχει και το … φόβητρο του συνδυασμού που θα πρέπει να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε στη ΛΑ.Σ. πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του κομμουνισμού για να το ξορκίσουν.

Σχόλια άρθρου: 0