7.6.2017 16:31

Κρίσιμη επίσκεψη Βαλσαμίδη

Ο θόρυβος για την ανισοκατανομή των διαθέσιμων πόρων της Περιφέρειας επέσπευσε την επίσκεψη Βαλσαμίδη στο νησί μας. Ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών θα βρεθεί στο νησί μας αύριο Πέμπτη και αναμένεται να έχει πλήθος συναντήσεων προκειμένου να πείσει ότι δεν δουλεύει έχοντας ξεχάσει το νομό μας.

Η παρουσία Βαλσαμίδη είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκαθαρίσει αμετάκλητα από ποιόν πρέπει η Χίος να … ζητάει τα ρέστα για τυχόν παραστρατήματα στον τομέα των έργων. Είναι αρμόδιος αποκλειστικά ο Βαλσαμίδης ή σιωπηρά έχουν εκχωρηθεί αρμοδιότητες στον Κάρμαντζη;

Στην ενδοπεριφερειακή διένεξη μπήκε … σφήνα και ο δήμαρχος Χίου. Σε δηλώσεις του ανακοίνωσε ότι προτίθεται και ο ίδιος να ζητήσει εξηγήσεις για το ρίξιμο της Χίου, οπότε έδωσε μια επιπλέον διάσταση στην υπόθεση, πασπαλίζοντας την κι από πολιτική αντιπαράθεση μέλλοντα χρόνου. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ