19.6.2015 16:12

Κουράστηκε να περιμένει τη σύμπτωση

ΟΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Ο ΚΛ. ΧΡΥΣΗΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ … ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

Το ρυθμικό «δεν μπορεί, δεν μπορεί, κάπου θα συναντηθούμε» δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα για τη θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το αεροδρόμιο. Η ταυτόχρονη σύμπτωση στο νησί βουλευτών, περιφερειαρχών, δημάρχου και λοιπών θεσμικών αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση κι η συνεδρίαση αναβάλλεται από τη μια ημερομηνία στην άλλη.

Ο Κλ. Χρύσης συνειδητοποιεί ότι όσο πορεύεται … με το σταυρό στο χέρι, στο τέλος θα είναι αδύνατον να τους πετύχει όλους μαζί διαθέσιμους, οπότε ετοιμάζεται να αναλάβει άλλου είδους πρωτοβουλία. Θα ορίσει ο ίδιος ημερομηνία, περίπου σε βάθος δυο εβδομάδων, θα ενημερώσει εγκαίρως για τη συνεδρίαση του ανώτερου θεσμικού οργάνου όλους τους φορείς κι από εκεί και πέρα ας αναλάβει ατομικά ο καθένας την ευθύνη διαμόρφωσης του προγράμματος του. Η επιλογή της παρουσίας των βουλευτών, της περιφερειάρχη και των υπολοίπων εκπροσώπων μας να είναι πια καθαρά δική τους ευθύνη.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος κινείται ήδη στην κατεύθυνση ορισμού εισηγητών, με σοβαρή την πιθανότητα να ζητήσει για το συγκεκριμένο ρόλο απεσταλμένο και από την Υ.Π.Α.. Τέλος είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ενημέρωσης για τη θεματική συνεδρίαση, ώστε να επιτύχει τη μαζικότερη δυνατή καταγραφή γνώμης και η τελική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ισχυροποιηθεί με την αποδοχή της από μεγάλο φάσμα φορέων. Ο Κλ. Χρύσης αντιλαμβάνεται πόσο κρίσιμο είναι να πετύχει η πρώτη θεματική συνεδρίαση … επί των ημερών του, οδοδείκτης, αύριο – μεθαύριο, και για τη σύγκλιση και άλλων, με διαφορετική κι εξίσου σημαντική θεματολογία.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ