22.1.2013 15:26

Κλειστή σαν … σουρωτήρι

Όποιος έβλεπε φως … έμπαινε το Σάββατο το πρωί στη λιμενική σύσκεψη των γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας.

Κανένας δεν εμπόδισε κανέναν από όσους βρέθηκαν στον προθάλαμο της αίθουσας «Μιχ. Βουρνού» να διαβεί το κατώφλι της, κανένας δε φύλαγε καραούλι στην είσοδο της κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με αποτέλεσμα οι θεατές της να αυξάνονται και να πληθύνονται.

Προς τιμήν τους οι πάντες αποδέχθηκαν ότι ο λόγος ανήκει μόνο στους καθήμενους στην τετραγωνισμένη τράπεζα, που για τις ανάγκες της συνάντησης διαμορφώθηκε από τον Κ. Μουσουρούλη και η συζήτηση, πέρα από το δίλεπτο της αναμενόμενης αποχώρησης Λαμπρινούδη κύλισε απόλυτα ομαλά.

Ποιος ο λόγος, θα αναρωτηθείτε, που διέρρευσε ότι η σύσκεψη θα είναι κλειστού τύπου; Τελικά «κλειστή σύσκεψη» πάει να πει συνάντηση χωρίς τηλεοπτικές κάμερες.

Στο σημείο αυτό έχει γίνει μια σημαντικότατη πρόοδος. Οι αιρετοί μας εμμέσως αποδέχονται τη μετάλλαξη τους όταν απέναντι τους βρίσκεται ο τηλεοπτικός φακός. Ομολογούν σε όλους εμάς ότι είναι διαφορετική η συμπεριφορά τους όταν τα λένε μεταξύ τους κι άλλη όταν τους στοχεύουν οι κάμερες, τους παρακολουθεί δηλαδή η κοινωνία. Θέλουν να τους πούμε μπράβο για αυτό;

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ