22.2.2012 11:08

Ήθελε την προεδρεία στη Mediterra;

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΙΑΡΟ – ΓΑΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Μ.Χ. Ο ΠΙΤΤΑΣ

Συνεχίζει τις σπασμωδικές κινήσεις ο Γ. Πίττας από τότε που έχασε τον τίτλο του βουλευτή. Αφού περιπλανήθηκε, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της Ν.Δ. για τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού μπήκε – βγήκε στη «Δημοκρατική Συμμαχία», πήρε μέρος και στις πρόσφατες εκλογές της Ένωσης Μαστιπαραγωγών, στις οποίες εξελέγη ουσιαστικά ως αντιπολίτευση.
Ελάχιστο διάστημα από την εκλογή του ο πρώην βουλευτής υπέβαλε την παραίτηση του, αφήνοντας σαφείς αιχμές με επιστολή του προς τη διοίκηση της Ένωσης για τον πρώην πρόεδρο της και νυν αντιπεριφερειάρχη, Κ. Γανιάρη.
«Η συνύπαρξη μας πλέον στο ίδιο τραπέζι καθίσταται ανέφικτη, κάτι που ενδεχομένως θα ήταν επιζήμιο για τη λειτουργία της Ένωσης», αναφέρει ως αιτιολογικό για την αποχώρηση του από τη διοίκηση, χωρίς να κατονομάζει τον Κ. Γανιάρη αλλά ξεκάθαρα φωτογραφίζοντας τον.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Πίττας πίστευε ότι η καλή προσωπική σχέση που είχε αναπτύξει απ’ τα χρόνια της συνύπαρξης τους με τον Κ. Γανιάρη, ο ένας στο κοινοβούλιο κι ο άλλος στην Ένωση, θα ήταν αρκετή για τον πρώην πρόεδρο να «τον επιβάλλει» ως πρόεδρο της Mediterra, της θυγατρικής της Ε.Μ.Χ., όπως επιθυμούσε.
Όμως η αντίδραση ηγετικών στελεχών της Mediterra αφενός κι η επιθυμία του Κ. Γανιάρη από την άλλη να μην θεωρηθεί επουδενί ότι κινεί τα νήματα πίσω από την προεδρεία Μονίαρου δεν ευόδωσαν το στόχο του πρώην βουλευτή κι ως αποτέλεσμα ήρθε η παραίτηση και από τη διοίκηση της Ένωσης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ