2.4.2012 16:32

Ήταν κάποτε ένα συνεδριακό κέντρο…

Και το όνομα αυτού «Γ. Καλουτάς», για να τιμηθεί, ειπώθηκε τότε, ο αυτοδιοικητικός άνδρας που αρχικά έπλασε την ιδέα δημιουργίας του και εν συνεχεία την υλοποίησε κιόλας. Να θυμίσω τις τότε προοπτικές του;  Διοργάνωση συνεδριακών εκδηλώσεων με εμβέλεια σε όλο το βόρειο Αιγαίο και, ει δυνατόν, προσέλκυση κοινών ελληνοτουρκικών εκθέσεων. Την κατάληξη του, λίγο – πολύ, τη γνωρίζουμε. Αν δεν ήταν η Σάντυ και ο Φώντας με την ετήσια έκθεση «ΠΡΟΤΑΣΗ», ουδέποτε θα το είχαμε επισκεφθεί ως συνεδριακό κέντρο. Μετά είπαμε να το διαθέτουμε που και που για καμία γαμήλια εκδήλωση και στο τέλος, μη έχοντας άλλο ρόλο, παρκάραμε εκεί την αναπτυξιακή εταιρεία της Νομαρχίας.
Τώρα που κι αυτή … μας τελείωσε, κανένας δεν έχει την παραμικρή έγνοια αν αυτό το σημαντικό περιουσιακό στοιχείο θα διαδραματίσει στο μέλλον κάποιο ρόλο. Στέγασης των περιφερειακών υπηρεσιών έστω, που σήμερα πληρώνουν αδρά ενοίκια, σκορπώντας αφειδώς δημόσιο χρήμα.
Τι λέω τώρα; Με κάτι τέτοιες σκέψεις το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν θα ασχοληθεί ποτέ. Προέχει να εκδώσει ψήφισμα για το χαράτσι της ΔΕΗ…

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ