26.7.2017 12:01

Η θέση του Ανδρέα

Σε χθεσινή αναφορά της στήλης απαντά ο Ανδρ. Μιχαηλίδης με το ακόλουθο σημείωμα:

«Αγαπητέ Νίκο,

Διάβασα με προσοχή το κείμενο-αναφορά στο πρόσωπό μου και θέλω να σου επισημάνω τα εξής.

1)     Όπως γνωρίζεις πολύ οι βουλευτές, ακόμα και οι κυβερνητικοί, δεν ασκούν διοίκηση. Διοίκηση ασκεί η εκλεγμένη κυβέρνηση της χώρας ως εκτελεστική εξουσία.

2)     Ανάμεσα στα καθήκοντα που έχει ο βουλευτής είναι και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος. Ως βουλευτής έχω το δικαίωμα και την υποχρέωση να θέσω υπόψη του Προεδρείου της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία ζητήματα τα οποία αφορούν την κατασκευή της νέας πτέρυγας του Νοσοκομείου και τη μη επισκευή της Παθολογικής Κλινικής καθώς και να ζητήσω να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες κρατικών λειτουργών και πολιτικών προσώπων για τα ζητήματα αυτά.

3)     Η λυσσαλέα επίθεση την οποία δέχεται η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκ μέρους του Νότη Μηταράκη, αλλά και η χυδαία και εμετική πρόκληση στο πρόσωπό μου εκ μέρους του Γ. Επιτροπάκη νομίζω ότι δεν είναι τυχαία γεγονότα. Απλά πιστεύουν κάποιοι ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να με πτοήσουν. Τους πληροφορώ ότι πλανώνται.»

......................................

Σ.σ.: Κατανοητή η ευθιξία του βουλευτή στον ανυπόστατο υπαινιγμό του Γ. Επιτροπάκη για την περίοδο νοσηλείας του. Ήταν τόσο κραυγαλέα άστοχος, που τον απέσυρε με νεότερη επισήμανση του ο ίδιος ο πρώην διοικητής.

Θυμίζω, ωστόσο, στον Ανδρέα ότι τόσο το ωμό φάουλ Επιτροπάκη, όσο και η «επίθεση Μηταράκη», όπως την χαρακτηρίζει, ακολούθησαν της δικής του παρέμβασης.

Με μεγαλύτερη ψυχραιμία όλοι συνειδητοποιούν τον αδιέξοδο δρόμο της αντιπαράθεσης. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ