8.7.2013 16:14

Η συνέπεια

Για την αποκαρδιωτική τουριστική κίνηση - όσοι ξέρουν κάνουν λόγο για πτώση τζίρου που υπερβαίνει το 30% τους μήνες Μάιο και Ιούνιο-, ευθύνεται ότι το νησί δεν διαθέτει σωσίβιο. Έχασε, ευλόγως, τον έλληνα παραθεριστή, ως συνέπεια της οικονομικής του αδυναμίας να κινηθεί κατά τα ειωθώτα το καλοκαίρι, κατακρημνίζονται παράλληλα χρόνο με το χρόνο και οι προσδοκίες από την ευρωπαϊκή αγορά.

Το κοντό αεροδρόμιο στερούσε πάντοτε πτήσεις με χαμηλότερο κόστος και τώρα που και στη Γηραιά ήπειρο το πορτοφόλι κάνει κουμάντο, ακόμα και οι λιγοστές που αντέχουν το δούλεμα των πρακτόρων έρχονται με περιορισμένη πληρότητα.

Σήμερα πληρώνουμε στη μεγαλοπρέπεια του την επιμονή πολιτικών και κοινωνικών κύκλων κατά της επέκτασης και τα θύματα της θα είναι πολλά. Με το ερώτημα αν οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι έχουν διαισθανθεί το πρόβλημα στη σωστή του διάσταση ή αν θα το παρακολουθούν απλώς, αποδεχόμενοι κουμάντο να κάνει το χρονοδιάγραμμα του … ΤΑΙΠΕΔ!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ