26.1.2017 9:28

Η ΝΟΔΕ και ο πόνος της

Το δικό της δάνειο πασχίζει να διευθετήσει απ’ τον καιρό … του Νώε η ΝΟΔΕ Χίου και άκρη δεν βγάζει. Διότι ουσιαστικά η παραμονή της στα ευρύχωρα γραφεία της Ομήρου ήταν μια έμμεση δανειοδότηση του ιδιοκτήτη – γαλάζιου στελέχους καθώς νοίκια δεν εισέπραττε, η οφειλή διαρκώς διογκώνονταν και η κατάσταση έφτασε στο μη παρέκει.

Ο ιδιοκτήτης των γραφείων, έπειτα από πολυετή αναμονή, ενημέρωσε τη ΝΟΔΕ ότι βρήκε άλλον ενδιαφερόμενο και ήρθε η στιγμή να μαζεύει τα μπογαλάκια της.

Ως εδώ όλα καλά, καθώς άπαντες στη ΝΟΔΕ συμφωνούν ότι δεν είναι δα και αναγκαία τόσο ευρύχωρα γραφεία και στην καρδιά της αγοράς. Εντοπίστηκε μάλιστα και … δωρητής, ο οποίος προσφέρεται να παραχωρεί στεγασμένο χώρο 120 τ.μ. για τις ανάγκες της κομματικής οργάνωσης, δίχως απαίτηση ενοικίου.

Και με την οφειλή τι θα γίνει, ρώτησε ο νυν ιδιοκτήτης. Ο Πρ. Μανωλάκης θύμισε ότι αιτήματα του σε πολιτικά πρόσωπα να συμβάλουν πέφτουν στο κενό και η μόνη υπόσχεση που υπάρχει είναι από την πλευρά του Ν. Μηταράκη ότι είναι έτοιμος να βάλει το διπλάσιο ποσό από όσο θα καταθέσει κάποιος εκ των συνυποψηφίων του. Τότε έσκασε η βόμβα.

«Εγώ επιθυμώ να είμαι υποψήφιος και είμαι διατεθειμένος στις 5 Φεβρουαρίου να καταθέσω συγκεκριμένο ποσό για το σκοπό αυτό. Αν ισχύει η υπόσχεση του κ. Μηταράκη για διπλάσιο ποσό, το πρόβλημα λύνεται», ακούστηκε  να λέει στέλεχος της ΝΟΔΕ, το οποίο ως τώρα ουδέποτε είχε εμφανίσει ενδείξεις επιθυμίας συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο.

Άπαντες στη ΝΟΔΕ πλέον έχουν πέσει με τα μούτρα στην ερμηνεία της … πρόκλησης, καθόσον το μέλος επιμένει ότι είναι διατεθειμένος να βάλει τα λεφτά. Είναι μια πρόκληση στο βουλευτή για να μετρηθεί η βασιμότητα των υποσχέσεων του ή να ήταν η ευκαιρία εκδήλωσης του ενδιαφέροντος του για υποψηφιότητα; Νέο μυστήριο… 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ