8.6.2015 16:11

Η μοναδική στιγμή

Για να ακριβολογώ βέβαια υπήρξε ένα τέταρτο κατά το οποίο τον Γ. Πανούση τον έβλεπαν, πλην όμως δεν είχαν τη δυνατότητα να … κρυφακούσουν τι λέει. Θα τους έφαγε η απορία, γιατί αυτό το διάστημα ο υπουργός είχε προσκαλέσει έναν παλιό του γνώριμο και φίλο από τα έδρανα του Κοινοβουλίου, τον Κ. Τριαντάφυλλο.

Όταν ήρθε η ώρα να χαλαρώσουν από τις θεσμικές επισκέψεις και ο υπουργός με τη συνοδεία των γραμματέων και τους λοιπούς παρατρεχάμενους οδηγήθηκαν στην πλατεία του Κάστρου για ένα ουζάκι, ο Γ. Πανούσης ζήτησε να δει τον πρώην βουλευτή Χίου.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί αρκετά από την περίοδο που παρακολουθούσαν τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, ο ένας εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο άλλος εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ. Όπως φάνηκε ο υπουργός εκτίμησε δεόντως την παρουσία του νεαρού βουλευτή Χίου, δεν το έκρυψε και επιδίωξε να έχει την άποψη του για την πολιτική κατάσταση, καθώς μάλλον έδειξε να εμπιστεύεται αρκετά και το πολιτικό του αισθητήριο. Τι ειπώθηκε μεταξύ των δυο μάλλον ποτέ δεν θα το μάθουμε. Λογικά όμως ξέρουμε ότι οι δυο … κοριοί θα τα έβαψαν προσωρινά μαύρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ