6.2.2018 14:43

Η λάθος ανάγνωση Κάρμαντζη

Με μια ανάρτηση στη σελίδα του στο fb επέλεξε να δώσει τη δική του απάντηση στην κριτική για την εις βάρος της Χίου μοιρασιά των πόρων και στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018 ο Στ. Κάρμαντζης.

Μ’ αυτήν, ούτε λίγο – ούτε πολύ, μιλά για βεβιασμένα συμπεράσματα, παραθέτοντας αναλυτικά τα βασικά πεπραγμένα της θητείας του.

«Επειδή τίποτα δεν χαρίζεται και τα πάντα κερδίζονται, ας μην βιάζονται κάποιοι! Θα γίνει ο απολογισμός όταν θα έλθει η ώρα! Δεν θα κάνω την χάρη κανενός να ασχοληθώ τώρα με πολιτικά ή αλλά μνημόσυνα και παραλήψεις. Αλλά καλό είναι να μην προκαλούν γενικώς και να ζητάνε και τα ρέστα! Όλα και για όλους θα τα πω στην ώρα τους!», αναφέρει.

Ο αντιπεριφερειάρχης διαπιστώνει ότι κάποιοι «βιαστικά ξεκίνησαν τα προεκλογικά τους παιχνίδια και σχεδιασμούς, αναζητώντας ακόμα και ετερόκλητες συμμαχίες, λησμονώντας όμως ότι την κοινωνία δεν την ξεγελάς πλέον ούτε με ψέματα, ούτε με κόλπα παρωχημένα και καταδικασμένα!»

Εκείνο που ειλικρινά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ είναι γιατί ο Στ. Κάρμαντζης, αντί να ανασύρει ανύπαρκτες θεωρίες συνωμοσίας, δεν λέει ορθά – κοφτά όσα αισθάνεται ότι συμβαίνουν. Και κυρίως γιατί δεν χτυπά το χέρι του στο τραπέζι τώρα που έχει τα χρονικά περιθώρια. Ως πότε θα αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του αναλογούν;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ