24.5.2013 16:01

Η έκπληξη

Ομολογώ ότι η αποχώρηση του Κ. Μουτζούρη από το πενταμελές σχήμα εξουσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου ήταν μεγάλη έκπληξη. Ο πρώην πρύτανης ήταν καθαρή επιλογή Μουσουρούλη, μια από τις ιδιαίτερες συμπάθειες του.
Θυμίζω ότι στις περασμένες εκλογές της Αυτοδιοίκησης ο υπουργός λανσάρισε το όνομα του Κ. Μουτζούρη ως πρόταση διεκδίκησης της Περιφέρειας, ενώ εναπόθεσε το σχεδιασμό της πρότασης για τη λιμενική πολιτική στο νησί μας καθαρά στα χέρια του.
Τι μεσολάβησε και κρίθηκε ότι σε εκείνον έπεφτε ο κλήρος της αναγκαστικής αποχώρησης; Πόσο να επηρέασε η … δευτέρα φύση του πρώην γενικού να κινείται ως κομματάρχης στην εκλογική περιφέρεια της Λέσβου, όπου πολιτεύεται;
Τέλος, η αποπομπή Μουτζούρη από το κλειστό κύκλωμα εξουσίας του Υ.Ν.Α. να υποθέσουμε ότι θα φέρει αναπροσαρμογές και στην πολιτική Μουσουρούλη για το κεντρικό λιμάνι της Χίου ή αυτή αποτελεί σταθερά χωρίς να επιδέχεται μεταβολές;

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ