17.3.2015 17:07

Η … διασπάθιση κρύβεται στη λεπτομέρεια

Μια υπόθεση, που μόλις την ολοκληρώσει θα χρειαστεί να γραφτούν πολλά, χειρίζεται αυτό το διάστημα ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής. Μια υπόθεση διασπάθισης με χαρακτηριστική ευκολία δημοσίου χρήματος, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ευθύνη από πολιτικά πρόσωπα. Ό

Μια υπόθεση, που μόλις την ολοκληρώσει θα χρειαστεί να γραφτούν πολλά, χειρίζεται αυτό το διάστημα ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής. Μια υπόθεση διασπάθισης με χαρακτηριστική ευκολία δημοσίου χρήματος, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ευθύνη από πολιτικά πρόσωπα. Όπως όμως φαίνεται, το δημόσιο χρήμα χάνονταν γιατί κανείς δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στις μικρές και ασήμαντες εκ πρώτης όψεως λεπτομέρειες. Ο αντιδήμαρχος δεν θέλει προς το παρόν να παρουσιάσει τα στοιχεία, πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος της έρευνας του. Θα το κάνει μόλις νοιώσει έτοιμος.

Όπως θα αρχίσει σταδιακά να επισκέπτεται και τις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων της ευθύνης του (Βροντάδος – Θυμιανά – Χαλκειός) επίσης μόλις ρυθμίσει κάπως παραπάνω το χρόνο του. Καθώς συμμερίζεται ότι οι δημότες έχουν κι εκείνοι το δίκιο τους, συνηθισμένοι να λένε τα παραπόνα τους στους χωρικούς αντιδημάρχους της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ