12.4.2017 17:07

Η απόφαση Τσάκου κι ο δημοτικός αιφνιδιασμός

Δεν γίνεται να μην μέτρησε τις επιπτώσεις της απόφασης του ο καπ. Παν. Τσάκος να ορίσει στην προεδρία του Ιδρύματος το Μιχ. Μπελέγρη. Ούτε μπορεί να τις παρέβλεψε, πιστεύοντας ότι δεν θα συζητηθούν.

Για να θυμηθούμε τα πιο παλιά… Μόλις ο Στ. Μιχαηλίδης του ανακοίνωσε την απόφαση του να πολιτευτεί, επιθυμώντας να προστατεύσει το Ίδρυμα από την όποια πιθανή πολιτική εμπλοκή, του ξεκαθάρισε ότι ή παπάς ή ζευγάς.

Τώρα εμπιστεύεται έναν εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο. Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του πρόσφατου δημοτικού ανασχηματισμού. Το … απολωλό πρόβατο της «Πρωτοβουλίας». Λέτε ότι δεν τα έχει όλα συνεκτιμήσει;

Λογικά η απόφαση Τσάκου θα αιφνιδίασε την δημοτική πλειοψηφία. Το να πάρεις το προσωπικό αεροσκάφος, να κουβαλήσεις τον Ευθ. Μητρόπουλο για να ανακοινώσεις αιφνιδίως μια αλλαγή φρουράς που θα ολοκληρωθεί τρεις μήνες μετά, δείχνει σαφή διάθεση προστατευτισμού του Μιχ. Μπελέγρη.

Όση πολιτική απειρία και να έχει ο Μαν. Βουρνούς μπορεί κάλλιστα να το αντιληφθεί. Το θέμα είναι πως η συγκεκριμένη εξέλιξη θα επηρεάσει τις σχέσεις του καπετάνιου και του Ιδρύματος με τη δημοτική αρχή. Κοντός ψαλμός… 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ