7.11.2014 12:29

Χρειάζεται και φορολογική δήλωση;

• ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΨΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΟΣΑ (ΔΕΝ) ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Άφθονος ντόρος έχει γίνει για πρόσφατο σημείωμα μου που προανήγγειλε ότι επίκειται παραίτηση προέδρου Νομικού Προσώπου του Δήμου. Ο … έχων τη μύγα τηλεφώνησε και επιχείρησε να ξεδιαλύνει την κατάσταση. «Δεν το κρύβω. Μαζί με τον κ. Στείρο έχουμε φτάσει σε σημεία απελπισίας από την κατάσταση που παραλάβαμε. Κάποιες φορές κραδαίνουμε την απειλή της παραίτησης ως μέσο πίεσης για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα σχολεία μας», μου εξήγησε ο κ. Δημ. Ψώρας, πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και με παρέπεμψε στον ιστότοπο  www.cpe.gr για τα περαιτέρω.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος με τον κ. Στείρο της αντίστοιχης Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ο συνδετικός κρίκος επικοινωνίας και ενημέρωσης των ενεργειών τους με τους διευθυντές και την εκπαιδευτική κοινότητα. Καθετί που έχουν να μεταφέρουν στους συνεργάτες τους γίνεται με τρόπο αδιάβλητο και ταχύτατο. Βούτηξα λοιπόν στις πιο πρόσφατες από τις ενημερώσεις τους και διαπίστωσα για ποιο λόγο τραβούν τα μαλλιά τους για όσα παρέλαβαν.

Όπως ισχυρίζονται ενημερώθηκαν στις 31 Οκτωβρίου ότι ο Απολογισμός του 2011 δεν έχει εγκριθεί από την Επίτροπο. Ο αντίστοιχος του 2012 δεν έχει καν σταλεί ακόμα στην Επίτροπο επειδή δεν έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ως μη πλήρης! Φυσικά για τον Απολογισμό του 2013 ούτε λόγος. Το ωραιότερο είναι, αν ισχύουν αυτά που ισχυρίζονται, ότι ο πρώην πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών τους απαντά ότι τον Απολογισμό θα πρέπει να τον κάνουν οι ίδιοι για λογαριασμό της τότε Επιτροπής!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ