19.6.2013 17:31

Χωρίς αντίπαλο

Κάπως έτσι ξεκαθαρίζει και το ομιχλώδες τοπίο με τον μελλοντικό προγραμματισμό του δημάρχου. Είναι ολοφάνερο ότι ο Πολύδωρος ζορίζεται αισθητά στο στενό, από οικονομικής ευελιξίας δυνατότητα, κουστούμι του δημάρχου. Δεν του είναι εύκολο να δρα απλόχερα όπως στο παρελθόν. Τα δεδομένα του έχουν αλλοιώσει τη φιλοσοφία της πολιτικής του.

Απ’ την άλλη βλέπει ότι σε έναν επόμενο σταθμό, αυτό της Περιφέρειας, οι καταστάσεις είναι ακόμα πιο στενές, ενώ το πιθανό όνειρο της Βουλής έπαψε να τροφοδοτείται όσο η πολιτική του οικογένεια, το ΠΑΣΟΚ, καταγράφει διαρκώς ιστορικά χαμηλά. Ποια άλλη επιλογή έχει, αφού μάλλον κι εκείνος δεν έχει διάθεση να … συνταξιοδοτηθεί πρόωρα;

«Στο Δήμο. Αφού δεν υπάρχει και αντίπαλος…», φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε πολιτικό πρόσωπο. Προς τα εκεί άλλωστε συγκλίνουν όλες του οι στρατηγικές κινήσεις, με πιο σημαντική από αυτές την επιλογή να έχει και ο ίδιος ρίξει τους τόνους με το απέναντι κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας. Γνωρίζοντας πιο καλά από τον καθένα ότι για να προκύψει μάχιμος αντίπαλος θα έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει την προσπάθεια.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ