10.5.2013 18:20

Χάθηκε ο Νότης

Με το άκουσμα του κυβερνητικού σχήματος και την υπουργοποίηση Μουσουρούλη και Μηταράκη οι τοπικές προσδοκίες ήταν αυξημένες. Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η Χίος διέθετε δυο δεδηλωμένους Χιώτες στην κυβέρνηση.

Παραμερίζοντας την περίπτωση Μουσουρούλη, ο Νότης δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Κοντεύει να κλείσει ο κύκλος της θητείας της κυβέρνησης κι ούτε μια φορά, έτσι για τα μάτια, δεν ήρθε καν ως εκπρόσωπος της σε μια από τις παρελάσεις. Από εκεί που έδινε τη μια διάλεξη πίσω από την άλλη πριν τις εκλογές, έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και δεν … έχωσε τη μύτη του σε κανένα από τα θέματα που αφορούν το νησί.

Αν δεν κάνω λάθος παρευρίσκεται που και που σε καμία εκδήλωση χιακού ενδιαφέροντος της παροικίας, αυτό όμως μπορεί να μετρήσει σε κάτι ιδιαίτερα; Με το χέρι στην καρδιά ούτε ο ίδιος ο υφυπουργός θα μπορούσε να το ισχυριστεί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ