1.3.2016 18:33

Εξάντληση αυστηρότητας

Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση κινείται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μισετζής. Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ … τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της δημοτικής αρχής και επικεντρωμένα κατά του αντιδημάρχου Καθαριότητας, κοινοποιώντας διαρκώς φωτογραφικό υλικό από σημεία της πρωτεύουσας που τα έχει «συλλάβει» σε κατάσταση που σε κανέναν δεν αρέσει.

Η πρώτη αντίδραση του Γ. Μπελέγρη να δει αντιπολιτευτικά κίνητρα πίσω από την … επιθετικότητα του Γιάννη έχει προς το παρόν ως αποτέλεσμα να πεισμώσει ακόμα περισσότερο τον Μισετζή. Και να … επιτίθεται με ομοβροντία φωτογραφικού υλικού, σε τμήμα από το οποίο εξαντλεί την αυστηρότητα του. Ιδίως γιατί δεν λαμβάνει υπόψη του ότι στην παρούσα φάση η αρνητική προβολή του νησιού, από ένα άλλο πεδίο, πλην του προσφυγικού, εντείνει τις πιέσεις στο ήδη ασθενικό τουριστικό προϊόν του.

Ο Μισετζής πάντως απ’ την πλευρά του αντιτείνει ότι καμία αντιπολιτευτική διάθεση δεν έχει η στάση του, στοχεύει αποκλειστικά στο να ωθήσει τη δημοτική αρχή και την Υπηρεσία Καθαριότητας να εφαρμόσει επιτέλους τον Κανονισμό Καθαριότητας. Προβλέπω πάντως σύντομα νέα επεισόδια στην αντιπαράθεση που μόλις ξεκίνησε. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ