Παραπολιτικά

1/3/16 18:33

τελ. ενημ.: 1/3/16 18:33

Εξάντληση αυστηρότητας

Σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση κινείται τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Μισετζής. Ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ … τρομοκρατικών επιθέσεων κατά της δημοτικής αρχής και επικεντρωμένα κατά του αντιδημάρχου Καθαριότητας, κοινοποιώντας διαρκώς φωτογραφικό υλικό από σημεία της πρωτεύουσας που τα έχει «συλλάβει» σε κατάσταση που σε κανέναν δεν αρέσει.

Η πρώτη αντίδραση του Γ. Μπελέγρη να δει αντιπολιτευτικά κίνητρα πίσω από την … επιθετικότητα του Γιάννη έχει προς το παρόν ως αποτέλεσμα να πεισμώσει ακόμα περισσότερο τον Μισετζή. Και να … επιτίθεται με ομοβροντία φωτογραφικού υλικού, σε τμήμα από το οποίο εξαντλεί την αυστηρότητα του. Ιδίως γιατί δεν λαμβάνει υπόψη του ότι στην παρούσα φάση η αρνητική προβολή του νησιού, από ένα άλλο πεδίο, πλην του προσφυγικού, εντείνει τις πιέσεις στο ήδη ασθενικό τουριστικό προϊόν του.

Ο Μισετζής πάντως απ’ την πλευρά του αντιτείνει ότι καμία αντιπολιτευτική διάθεση δεν έχει η στάση του, στοχεύει αποκλειστικά στο να ωθήσει τη δημοτική αρχή και την Υπηρεσία Καθαριότητας να εφαρμόσει επιτέλους τον Κανονισμό Καθαριότητας. Προβλέπω πάντως σύντομα νέα επεισόδια στην αντιπαράθεση που μόλις ξεκίνησε. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση